Samsvar med lovgivningen til Den europeiske union

Der Kaspersky-programmet er distribuert i EU, overholdes vilkårene i personvernforordningen (GDPR).

Under installasjon av programmet blir du bedt om å lese og godta vilkårene og betingelsene i lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen. Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er gammel nok til å installere Kaspersky-programmet i Den europeiske union.

Du vil også bli bedt om å lese og godta følgende erklæringer:

Hvis du velger å godta disse erklæringene, kan du likevel tilbakekalle godkjennelsen når som helst i programinnstillingene.